Україна може ввести санкції проти 15 білоруських пропагандистів

У списку, зокрема, імена спеціального кореспондента відділу економічних новин Головної дирекції Агентства телевізійних новин Ксенії Лєбєдєвої, головного директора цього агентства Сергія Хоміантовського, політолога Олексія Дзерманта, політолога АТН Марія Петрашка та ведуча програми «Головний ефір» Ольга Макей.

Як повідомляло «Зеркало», Народне антикризове управління Білорусі передало Національному агентству з питань запобігання корупції України список осіб і організацій режиму олександра лукашенка, які активно підтримують російську агресію проти України, щоб накласти національні санкції з української сторони.

«За поданням Національної академії наук до попереднього санкційного списку увійшли 24 судді режиму, які причетні до репресій проти громадян Білорусі, які висловлювалися на підтримку України та виступали проти російської агресії. До списку також увійшли 15 пропагандистів режиму, які причетні до розпалювання війни, поширення брехні та виправдання російської агресії», – повідомили в НАУ.

Весь список можна побачити на спеціалізованому українському порталі «Війна і санкції».

За матеріалом "Білоруської асоціації журналістів"