Засудженого до 23 років колонії «рейкового партизана» помістили до ПКТ; з ним немає зв'язку кілька місяців

Засудженого до 23 років колонії «рейкового партизана» Дениса Дикуна помістили до ПКТ, із ним немає зв'язку кілька місяців. Про це «Медіазоні» розповів брат ув'язненого Дмитро.

Дикуна етапували до виправної колонії №9 наприкінці квітня. Після цього його помістили до ШІЗО. За словами його брата, Дикуна відправляли до штрафного ізолятора «приблизно три-чотири рази».

21 червня його перевели із ШІЗО до ПКТ — про це він написав у листі. Після зв'язок із «рейковим партизаном» зник. Дмитро каже, що родичі не отримували від нього повідомлень кілька місяців.

27 грудня Гомельський обласний суд ухвалив вирок трьом «рейковим партизанам». Дениса Дикуна засудили до 23 років колонії, Дмитра Равіча — до 22, а Олега Молчанова — до 21 року колонії.

Їх звинувачували в участі в екстремістському формуванні (частина 3 статті 361-1 КК), акті тероризму, вчиненому організованою групою, що спричинило тяжкі наслідки, що створює загрозу загибелі людей (частина 3 статті 289 КК), пошкодження шляхів сполучення (частини 20 та 4) КК), зраді державі (частина 1 статті 356 КК).

За матеріалом "Медіазона"